PROMOCIJA KNJIGE ”SVE BIO JE RITAM” BORISA LEINERA

Centar za kulturu Jastrebarsko organizira promociju knjige Borisa Leinera ”Sve bio je ritam”, koja će se održati 07. travnja 2022. godine u Velikoj dvorani Centra za kulturu Jastrebarsko, s početkom u 19 sati

Boris Leiner je glazbenik i kipar. Široj javnosti je najpoznatiji kao legendarni bubnjar Azre, Vještica, Haustora, Šo! Mazgoona itd.
Njegova autobiografija “Sve bio je ritam” je ubrzo po objavljivanju postala hit. Nakon Hrvatske, knjiga je objavljena i u Srbiji, a uskoro se očekuje i makedonsko izdanje.
Duhovito i autentično štivo je popraćeno sjajnim stripovskim ilustracijama Davora Schunka. To je magična čitanka rokenrola, pisana uz dlaku, bez fotošopiranja životnih anegdota. Pisana kako je svirana i življena, po mišljenju mnogih kritičara. “Sve bio je ritam” je jedna od rijetkih knjiga ove vrste koja preskače barijere i pomiče granice.
S obzirom na propisane epidemiološke mjere broj mjesta je ograničen na 100 i obvezno je korištenje zaštitnih maski za lice.
Svi zainteresirani mogu se najaviti na broj telefona 01/6281-126 ili putem adrese elektroničke pošte: prijave@czk-jastrebarsko.hr, radnim danom, od 08:00 do 16:00 sati.
CZK