Primamo nove glumice i glumce

 

 

Kazalište Škrabe i  Kreativni studio Zvrk pozivaju sve predškolce (od 4 godine starosti), osnovnoškolce i srednjoškolce da postanu članovi velike obitelji Kazališta Škrabe i pridruže se veseloj ekipi zaslužnoj za predstave “101 dalmatiner”, “Zemlja Čudesa”, “Knjiga o džungli”, “Mary Poppins”, “Striček Vilček ili Kako je Shakespeare postao Špeksir” i “Oko jedne hiže”

Nove glumice i glumci mogu se Kazalištu priključiti u srijedu, 18. i četvrtak 19. siječnja 2023. u 19 sati u Domu kulture Jastrebarsko (kazališna dvorana), a upisi će biti otvoreni do kraja siječnja 2023. Sve informacije o održavanju satova glume i proba mogu se saznati na mail-adresi kazaliste.skrabe@gmail.com te preko službenih Facebook i Instagram stranica Kazališta Škrabe.
Nino Škrabe, osnivač Kazališta Škrabe, ove godine slavi 55 godina kontinuiranog bavljenja kazališnom umjetnošću u svojem gradu, a njegovi kazalištarci u čast tog velikog jubileja pripremaju brojne programe, iznenađenja, događanja i predstave!

Jaskanski kazalištarci (među kojima su i glumice i glumci iz Zagreba, Karlovca, Ozlja, Krašića, Klinča Sela, Draganića i Horvata) prošle su godine oduševili brojne gledatelje svojom novom hit-predstavom “101 dalmatiner” koju je do sada vidjelo više od 3000 ljudi. I u novoj godini planiraju se nove izvedbe “Dalmatinera”, ali i premijere novih predstava dječjeg i odraslog ansambla, kao i igranje starog dobrog hita “Oko jedne hiže”.
Pridružite nam se – veselimo se našem zajedničkom druženju u Kazalištu!