Prijem za najzaslužnije sportaše

http://www.jaska.hr/images/content/v_28629.jpg

24.03.2021. Tradicionalno, na prijedlog Sportske zajednice, a uz pridržavanje epidemioloških mjera, danas je u Centru za kulturu Jastrebarsko održan prijem za najzaslužnije jaskanske sportaše i mlade nade u godini koja je iza nas

Zbog mjere izolacije koja je određena gradonačelniku Zvonimiru Novoselu, mlade sportašice i sportaše u njegovo ime ugostili su zamjenici gradonačelnika Stipe Bučar i Domagoj Šlat,  koji je ujedno i predsjednik Sportske zajednice grada Jastrebarskog.

http://www.jaska.hr/images/content/v_28630.jpg

Zbog situacije u kojoj se nalazimo, prijemu nisu mogli prisustvovati svi predstavnici klubova i članovi ekipa, kao ni njihovi treneri. Zahvalu svim nagrađenima ovom su prilikom uputili Stipe Bučar i Domagoj Šlat,  koji su pritom prenijeli i pozdrave i čestitke samog gradonačelnika Zvonimira Novosela. U svojim su obraćanjima istaknuli kako je više nego ikad potrebno zajedništvo u ovim izuzetno teškim vremenima, ne samo za sport već i za brojne druge životne aktivnosti. Također, zaželjeli su svima i puno sreće u daljnjim sportskim natjecanjima i pothvatima. U kratkom prigodnom programu, najuspješnijim sportašicama i sportašima uručena su priznanja i poklon bonovi, dok su ekipe nagrađene novčanom nagradom koja će bit uplaćena na račun klubova.

http://www.jaska.hr/images/content/v_28631.jpg

Nagrađeni su sportaši koji su svojim sportskim rezultatima, radom i trudom zaslužili ovu titulu najuspješniji. Za najbolju sportašicu u prošloj godini proglašena je Victoria Pusataj, članica Stolnoteniskog kluba Jaska, a za najboljeg sportaša Antonio Kossi, član Motocross kluba Jaska.

http://www.jaska.hr/images/content/v_28632.jpg

http://www.jaska.hr/images/content/v_28633.jpg

http://www.jaska.hr/images/content/v_28634.jpg

Najuspješnija ženska sportska ekipa grada Jastrebarskog u 2020. godini su seniorke Stolnoteniskog kluba Jaska, a najbolja muška sportska ekipa su seniori Motocross klub Jaska.

http://www.jaska.hr/images/content/v_28635.jpg

http://www.jaska.hr/images/content/v_28636.jpg

http://www.jaska.hr/images/content/v_28637.jpg

Perspektivna mlada nada sporta grada Jastrebarskog u 2020. godini je Helena Bašić – Karate klub Jastreb, Nika Markulin – Judo klub Jaska, te Dora i Sara Delić – Orijentacijski klub Jelen.

http://www.jaska.hr/images/content/v_28638.jpg

Perspektivni mladi sportaši su Ivano Jeličić – Karate klub Jastreb i Gabriel Šiljevinac – Orijentacijski klub Jelen

http://www.jaska.hr/images/content/v_28639.jpg

Posebna nagrada, za sportsko postignuće uručena je Jadranki Kunović, predsjednici Motocross kluba Jaska kao priznanje za dugogodišnji doprinos sportu našega grada.

M.G.