Pri kraju radovi u Bukovcu Svetojanskom, nastavak u Vranov Dolu i Prilipju

Radovi u Bukovcu Svetojanskom, na radost mještana, bliže se kraju, a sanacija prometnica nastavlja se u naseljima Vranov Dol i Prilipje

Radove je sa suradnicima obišao gradonačelnik Zvonimir Novosel , a pridružili su mu se i gradski vijećnik Milan Frkonja te predsjednik Mjesnog odbora Sveta Jana, Pavao Budinšćak

Prometnica u Bukovcu izuzetno je važna za mještane koji su s njom bili jako nezadovoljni. Rješenje ovog problema izvodili smo u nekoliko faza, prometnica je sanirana u prošloj godini čime je ona već bila puno sigurnija za prometovanje, a sada je pri kraju cjelovita obnova i asfaltiranje, kao što smo i najavili u višestrukim razgovorima s mještanima, izjavio je gradonačelnik Zvonimir Novosel.

Stanovnici Bukovca su zadovoljni, jer će ovi radovi znatno olakšati njihovo svakodnevno putovanje i omogućiti veću sigurnost.

Samo asfaltiranje predviđeno je narednih dana, a radovi se nastavljaju i u naseljima Vranov Dol i Prilipje, gdje će na snazi biti posebna regulacija prometa.

Radove vrijedne više od 2 milijuna kuna izvodi trgovačko društvo Ceste Karlovac d.o.o., Konkretno, vrijednost radova u Bukovcu Svetojanskom iznosi 1,14 milijuna kuna, a radova u Vranov Dolu i Prilipju 883.997,50 kuna. Planirani završetak je do kraja godine.

P.A.