PREDSTAVNICI SPORTSKE ZAJEDNICE NA SASTANKU U ŽUPANIJI


Na inicijativu predstavnika Sportske zajednice Grada Jastrebarskog održan je inicijalni sastanak u Zagrebačkoj županiji, gdje je tema bila projekt izgradnje atletskih staza s popratnim sadržajima.

Nakon pripreme i izrade projektne dokumentacije za navedeni projekt, koji je financirao Grad Jastrebarsko u iznosu od 100.000,00 kuna, predstavnike Zajednice, predsjednika Domagoja Šlata i tajnika Marka Gvozdanovića u pratnji ravnateljice OŠ Ljubo Babić, Sanje Sertić primio je zamjenik župana Zagrebačke županije Ervin Kolarec s najbližim suradnicima.

Predstavnicima Županije detaljno je prezentiran projekt koji bi se gradio na području OŠ Ljubo Babić, te su istaknute brojne mogućnosti i prednosti koje bi se omogućile i realizirale izgradnjom ovakvog jednog sportskog objekta.
Sastanak je završio sa konstruktivnom raspravom i zaključkom da je projekt pozitivan i imao višestruku korist u odgojno – obrazovnom procesu u sklopu školske nastave, ali i razvoju sporta i rekreacije na području Grada i Županije. Također, dogovoren je i novi sastanak na kojim će se utvrditi daljnji koraci realizacije navedenog projekta.

Na sastanku su sudjelovali i pročelnici Zagrebačke županije Jadranka Dujić Frlan i Vjeran Štublin, te predstavnici Zajednice sportskih udruga i saveza Zagrebačke županije, predsjednik Vladimir Bregović i glavni tajnik Mario Makarun.
Ovim putem zahvaljujemo se Zagrebačkoj županiji i zamjeniku župana, gospodinu Ervinu Kolarecu na prijemu i suradnji.
M.G.