Predstavljena najnovija knjiga Hide Biščevića

U organizaciji Ogranka Matice hrvatske u Jastrebarskom u petak, 17. veljače 2023. u omiljenom jaskanskom restoranu “K Lojzeku” predstavljena je knjiga “Huligani, harlekini i ludisti” glasovitog hrvatskog diplomata i novinara Hide Biščevića, žitelja jaskanskog gradskog naselja Hrastja


Ta Biščevićeva najnovija, izuzetno zanimljiva knjiga govori o trenutnom stanju svijeta i slomu međunarodnog poretka u tri posljednja desetljeća. Autor u njoj analitički opisuje bogatim, živopisnim i znalačkim načinom, istovremeno novinarskim i književnim, tragični krug koji je svijet prošao u posljednjih trideset godina, od nade do straha te nažalost do bezumnog rata u Ukrajini.


U ugodnom ambijentu najstarijeg jaskanskog restorana s Hidom Biščevićem je o njegovoj knjizi, diplomatskoj i novinarskoj karijeri, ali i o aktualnim europskim i svjetskim zbivanjima razgovarao Nino Škrabe. Na kraju su se u razgovor uključili i posjetitelji koji su autoru “Huligana, harlekina i ludista” uputili niz zanimljivih i intrigantnih pitanja na koje je on spremno odgovarao.
Knjigu “Huligani, harlekini i ludisti” možete nabaviti na web-stranici Knjižare Ljevak.
MH