Pozivam Kožića na sučeljavanje, bilo kad i bilo gdje

ZAGREB, 18.5.2021. – Mihael Zmajlović je odgovorio danas na prozivke kandidata za župana Kožića koji po prvi put u 20 godina nije uspio proći u prvom krugu. Podsjetimo, Stjepan Kožić potrudio se analizirati izbore u Zagrebačkoj županiji i svim silama pokušava obraniti svog koalicijskog partnera HDZ koji je već u Zagrebačkoj županiji izgubio vlast u tri grada, a izgubit će i ostale u drugom krugu i svesti se na Veliku Goricu i Ivanić-Grad.

„Kožić se napokon otkrio kao glasnogovornik HDZ-a. To je jedina slamka za koju se hvata jer stranka pod njegovim imenom nije uspjela napravi ikakav rezultat u nijednom gradu Zagrebačke županije. 20 godina se skrivao, a sada je vrijeme da izađe pred javnost. Pozivam ga na sučeljavanje, bilo kad i bilo gdje“ – izjavio je Mihael Zmajlović.
Također je dodao da trend micanja HDZ-a s vlasti treba preslikati i na županijsku razinu: „Tko s HDZ-om tikve sadi, o glavu mu se razbijaju. Zbog toga pozivam sve stanovnike Zagrebačke županije da 30. svibnja na Dan državnosti izađu na drugi krug, jer to nisu samo izbori već referendum protiv HDZ-a.“
SDP ZŽ