Poziv građanima grada Jastrebarskog

Sportska zajednica Grada Jastrebarskog pokreće projekt Povijest sporta Grada Jastrebarskog kojim će pokušati obuhvatiti bogatu jaskansku sportsku povijest kroz sportove, najistaknutije sportaše, te sportske rekvizite i predmete koji su se koristili u sportskim i rekreativnim aktivnostima naših građana.

Na ovaj način želimo sačuvati i spriječiti da jedan dio života, odnosno slobodno vrijeme naših predaka, ne otiđe u zaborav.
Posudba ili davanje u trajno vlasništvo
Pozivamo sve građane da se jave ukoliko žele dati na posudbu ili trajno vlasništvo, vrijedan sportski predmet, rekvizit, sliku ili opremu u svrhu izložbe koja je dio projekta Povijest sporta grada Jastrebarskog!

Prikupljanje vrijednih sportskih rekvizita i predmeta bit će dio izložbe posvećen jaskanskom sportu koji će također bit prezentiran kroz sportove i najpoznatije jaskanske sportaše.
Želja nam je, da nam se pridružite u stvaranju lijepe priče koja će ostat ne samo sadašnjim generacijama, već i budućima koje dolaze.
Svaka posudba i/ili darovanje će se evidentirati i javno objavit u zahvalama prilikom i nakon završetka projekta.
Za sva pitanja i dodatne informacije u svezi projekta može se kontaktirati tajnika Sportske zajednice grada Jastrebarskog, Marka Gvozdanovića na broj mobitela 098 193 0092 ili mail sportskazajednicajasrebarsko@gmail.com .
Čuvajmo povijest naših ljudi i Grada!
M.G.