Postavlja se novo krovišta na sportskom objektu Malonogometnog kluba Slavetić

Prema planu za 2024. godinu i prijedlogu ulaganja u sportske objekte Sportske zajednice uz potporu Grada Jastrebarskog, stiglo je vrijeme za uklanjanje starog i dotrajalog krovišta, te postavljanje novog na objektu MNK Slavetić

Iako se objekt primarno koristi za potrebe malonogometnog kluba, glavni prostor objekta ima i širu društvenu namjenu u Slavetiću, uz mogućnost korištenja prostora za različite aktivnosti.
Cjelokupna vrijednost ulaganja iznosi 23 tisuće eura, dok a sredstva su osigurana iz proračuna Grada Jastrebarskog i Sportske zajednice Grada Jastrebarskog.

Nastavak je to na ulaganja u sportsku infrastrukturu, a treba naglasiti i kako su pri kraju radovi na uređenju objekta nogometnog kluba u Svetoj Jani vrijedni više od 70 tisuća eura, za koji je uz to nabavljen i agregat vrijedan 4,3 tisuće eura.
Prema prijedlogu i inicijativi Zajednice, Grad Jastrebarsko nastavlja s daljnjim pripremama i ulaganjima u sportsku infrastrukturu. U suradnji s Kickboxing klubom Jastreb radi se na pripremi dokumentacije za proširenje trenažnog prostora kluba, kao i na prijavi projekta atletskih staza na odgovarajuće natječaje Ministarstva turizma i sporta.

SZGJ