Posljednja sjednica Gradskog vijeća u ovom sazivu

https://www.jaska.com.hr/images/content/v_28692.jpg

02.04.2021. U prostorijama Centra za kulturu Jastrebarsko, uz poštivanje svih epidemioloških mjera, održana je 27. sjednica Gradskog vijeća posljednja u ovom sazivu

Gradski su vijećnici u ponedjeljak, 29. ožujka 2021. godine u Centru za kulturu Jastrebarsko, održali posljednju sjednicu u ovom četverogodišnjem mandatu, prilikom koje su glasanjem usvojili sve točke Dnevnog reda. Tako su, uz Odluku o osiguranju sredstava potrebnih za otplatu kredita Vatrogasnoj zajednici Grada Jastrebarsko u svrhu nabave vatrogasnih vozila, te Odluku o izradi II. Izmjena i dopuna Detaljnog plana uređenja „Mačekova-Zdihovačka“ u Jastrebarskom u svrhu osiguravanja lokacije za izradu novog dječjeg vrtića, a o čemu smo već pisali, na ovoj Sjednici usvojena i godišnja izvješća o radu Vatrogasne zajednice Grada Jastrebarskog, Centra za kulturu Jastrebarsko, Gradskog muzeja Jastrebarsko, Sportske zajednice Grada Jastrebarskog, Gradskog društva Crvenog križa Jastrebarsko, Savjeta mladih Grada Jastrebarsko, kao i polugodišnje izvješće o radu gradonačelnika. Također, između ostalih, usvojena je i Odluka o raspisivanju izbora za članove vijeća mjesnih odbora i gradskih četvrti na području grada Jastrebarskog.

Prije same sjednice održan je i aktualan sat, a na pitanja gradskih vijećnika, umjesto gradonačelnika koji sjednici nije mogao prisustvovati zbog bolesti uzrokovane koronavirusom, odgovarali su njegovi zamjenici. Zamjenici gradonačelnika ovom su prilikom istaknuli kako su posljednje četverogodišnje razdoblje obilježili brojni kapitalni projekti, a s obzirom kako veliki projekti ne mogu biti završeni preko noći, ovom prilikom zahvalili su svim sugrađanima na suradnji, razumijevanju i strpljenju. „Vrijeme koje je pred nama donosi nove lijepe stvari za našu Jasku, a kojima se vjerujemo svi zajedno i na jednak način veselimo“, zaključili su zamjenici gradonačelnika Stipe Bučar i Domagoj Šlat.

GJ