Ponosni na nova znanja

Podjelom diploma završio je još jedan besplatan informatički tečaj za umirovljenike.

Grad Jastrebarsko osigurava sredstva za ovaj projekt, kao i za besplatne tečajeve engleskog i njemačkog jezika koji se također provode u suradnji s Centrom za kulturu Jastrebarsko te za besplatno vježbanje u suradnji sa Sportskom zajednicom grada.

Kroz tečaj je od 2010. godine prošlo 218 umirovljenika kojima je ovo prilika za stjecanje novih znanja, ali i druženje i razmjenu iskustava. Polaznicima je diplome podijelila zamjenica gradonačelnika Nikolina Ribarić koja je istaknula kako je Grad ponosan na svoje starije sugrađane koji su dali velik doprinos svojim obiteljima i gradu.


Diplome koje imate u ruci dokaz su kako za nova znanja nikad nije kasno, a kako njihova vrijednost s godinama postaje još veća. Ponosna sam i sretna kad vidim vaš interes i istinsku želju, neka to bude motivacija svima nama da kroz život nikada ne prestanemo učiti, istaknula je zamjenica gradonačelnika.

Tečaj se odvija uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera, u malim skupinama i uz poštivanje razmaka te uz stručno vodstvo.
P.A.