Položen vijenac i upaljene svijeće u povodu Dana grada


U povodu obilježavanja Dana grada jutros je kod Spomen obilježja u Jastrebarskom položen vijenac i upaljene svijeće u znak sjećanja na sve poginule hrvatske branitelje i sve one koji više nisu s nama a ostavili svoj trag u našem gradu


Gradonačelnik Zvonimir Novosel, zajedno ss svojim suradnicima, gradskim vijećnicima i predstavnicima braniteljskih udruga položio je vijenac i upalio svijeće u znak sjećanja na sve poginule hrvatske branitelje i sve one koji više nisu s nama, a ostavili su svoj trag u našem gradu.

Kratku molitvu ovom je prilikom predvodio vlč. Filip Marić, a sveta misa u povodu Dana grada bit će služena u nedjelju u 11 sati u dvorani pastoralnog centra u Jastrebarskom.

Dan grada Jastrebarskog slavi se u sjećanju na 13. studeni 1991. kada je Jastrebarsko zauvijek napustila jugoslavenska vojska. Svečana sjednica Gradskog vijeća održat će u Princess centru u Jastrebarskom s početkom u 13 sati gdje će biti prezentirana postignuća Grada Jastrebarskog kroz proteklu godinu te će se dodijeliti Javna priznanja istaknutim pojedincima i udrugama.


I.K.