Pojačan nadzor vozila i vozača

Tijekom vikenda na području Policijske uprave zagrebačke, tako i na području Policijske postaje Jastrebarsko, provodit će se pojačan nadzor vozila i vozača.

Akcija se provodi zbog povećanog broja prometnih nesreća s poginulim sudionicima u prometu, kao i u svrhu povećanja razine sigurnosti u prometu i sprječavanja činjenja najtežih prometnih prekršaja, prvenstveno prekoračenja dopuštene brzine vožnje, vožnje pod utjecajem alkohola i droga, nekorištenja sigurnosnog pojasa, kao i drugih prekršaja, poglavito koji direktno utječu na posljedice prometnih nesreća.
Ovim putem molimo sve sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih pravila, a sve u cilju povećanja sigurnosti svih sudionika u prometu.
Dana 29. kolovoza 2021. godine u organizaciji BK Dinamo-Zagreb iz Zagreba , održati će se biciklistički maraton „Gran Fondo Roller Coaster“ na području općine Pisarovina. Trajanje navedenog maratona predviđa se u periodu od 10,00 do 15,00 sati na relaciji Lukinić brdo-Dvoranci-Pisarovina-Bregana Pisarovinska te se mole mještani za razumijevanje, a poglavito vozači da koriste alternativne pravce.
PP Jastrebarsko