Počela malonogometna liga zaposlenika

Odigravanjem prvih utakmica na SRC„Centrali“, danas je započela Malonogometna liga zaposlenika tvrtki s područja grada Jastrebarskog.

Kako bi poticali naše građane na rekreaciju u suradnji s tvrtkama, projekt će bit primarno usmjeren prema našim građanima i zaposlenicima u tvrtkama na području Grada Jastrebarskog. Cilj i ideja ovog projekta među ostalom je i zadovoljiti jednu od važnih potreba u današnjem užurbanom načinu života, a to je potreba za fizičkom kretnjom odnosno rekreacijom koja ima višestruku korist za zdravlje građana. Uz navedene pozitivne učinke, zasigurno će se popuniti i kvalitetnije slobodno vrijeme svi zaposlenika, kroz druženje i „teambuilding“ van radnog vremena i prostora gdje rade.
Ligu čini 8 momčadi odnosno, tvrtke i obrti koji posluju na području Grada koje će svoje utakmice odigravati u večernjim terminima tijekom lipnja i srpanja.
Glavni sponzor lige Jamnica plus d.o.o.

Organizatori Lige su Sportska zajednica Grada Jastrebarskog i Nk Jaska, a Liga se odigrava također pod pokroviteljstvom tvrtke Jamnica plus d.o.o koja je unazad dvije godine pružala potporu Sportskoj zajednici u brojnim projektima i programima.
Tvrtke koje sudjeluju u Ligi su:
Grad Jastrebarsko
Ireks
Jamnica
Kaufland
Krka
Lidl
DIR – Drvna industrija Rubinić
Poduzetnici Jastrebarsko : Pro – art, Auto servis Domajnčić , Autoprijevoz Bubanović , Gromel d.o.o. i Polidor d.o.o.

Liga će se igrat u večernjim terminima, odnosno jedno kolo utorak – srijeda (po dvije utakmice) s početkom u 21.00 i subotom kada će se igrat četiri utakmice s početkom u 19.45. Branitelj naslova iz 2019 godine je ekipa Jamnice.
Parovi 1. kola su:
Utorak:
21.00h Lidl – Poduzetnici Jastrebarsko
21.45h Krka – Grad Jastrebarsko
Srijeda
21.00h DIR – Ireks Aroma
21.45h Jamnica – Kaufland

M.G.