Oskari znanja stižu u Jastrebarsko

Najveće i najprestižnije priznanje učenicima u Hrvatskoj za postignute vrhunske rezultate na državnim i međunarodnim natjecanjima, ove se godine dodjeljuje 19. put

Ovu su prestižnu nagradu zaslužili i jaskanski učenici. Učenici Glazbene škole Jastrebarsko, članovi kvinteta saksofona pod mentorstvom Gorana Jurkovića, prof. savjetnika, Veronika Hodak, Nika Zmajlović, Marko Golub, Ena Jurković i Karla Kišan, nagrađeni su za postignute vrhunske rezultate na 60. hrvatskom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa – komorni sastavi.

Nagrade su uručene i učenicima OŠ „Ljubo Babić“, pobjednicima državnih natjecanja u znanju, a to su Gabriela Orsag, učenica 8. razreda, na natjecanju iz njemačkog jezika pod mentorstvom Marije Galović i Antonio Katovčić, učenik 5. razreda koji je briljirao na natjecanju mladih tehničara pod mentorstvom Vesne Turk. Čestitamo nagrađenim učenicima i mentorima!
Dodjelu Oskara znanja organizira Agencija za odgoj i obrazovanje uz potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja i Hrvatske zajednice županija.

P.A.