Online nastava do 16. travnja

Priopćenje Stožera civilne zaštite Grada Jastrebarskog prenosimo u cijelosti

Zbog izuzetno nepovoljne epidemiološke situacije, Župan Zagrebačke županije donio je Odluku o organizaciji nastave u osnovnim i srednjim školama kojima je osnivač Zagrebačka županija. Nastava će se tako, od 12. do 16 travnja, organizirati na način da će učenici osnovnih škola od prvog do četvrtog razreda te završni razredi srednjih škola pohađati nastavu uživo (model A), dok učenici petog do osmog razreda osnovnih škola te učenici ostalih razreda srednjih škola pohađat će nastavu na daljinu (model C). Praktična nastava i vježbe u srednjoškolskim ustanovama odvijat će se uživo (model A).
Pozivaju se učenici da prate informacije objavljene na internet stranicama škola te da se pridržavaju epidemioloških mjera s ciljem sprečavanja širenja zaraze koronavirusom.
Nadalje, s obzirom na pogoršanje epidemiološke situacije, kako na području cijele RH, pa tako i na području našeg grada, pozivaju se građani na odgovorno ponašanje. Prema naputku Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske provodit će se pojačani nadzor nad pridržavanjem propisanih epidemioloških mjera, a osobito nužnih epidemioloških mjera koje se odnose na javna događanja i okupljanja, privatna okupljanja, javni prijevoz te rad trgovačkih centara i ugostiteljskih objekata.
Svim našim zbrinutim građanima želimo uspješan oporavak.
Stožer civilne zaštite Grada Jastrebarskog