Oduševljena bjelovarska publika

Predivna dvorana Doma kulture u Bjelovaru bila je pretijesna za svu publiku koja je došla uživati u predstavi Gradskog kazališta Jastrebarsko “Kidaj od svoje žene”

Ova najdugovječnija amaterska predstava u Hrvatskoj s potpunim opravdanjem, kao poseban gost, dobila je čast zatvoriti 12. Komedija Fest u Bjelovaru.

Čak četiri puta publika je vraćala jaskanske glumce na pozornicu, koji su nošeni dobrom atmosferom ponovno svoje uloge vrhunski odigrali i izmamili obilje smijeha i neprekidan pljesak koji je trajao gotovo koliko i sama predstava.

U predstavi su u Bjelovaru glumili Ivana Osmani, Borka Lončar, Lucija Severinac, Igor Stanković, Vladimir Rađenović, Josip Cuković, Velimir Kokot, a po prvi puta i Ivan Borojević. Tehnička podrška gostovanju bili su Ivan Batušić, Leon Bastašić, Dominik Sečen i Ivana Kokot Radelja.


Gostovanje u Bjelovaru povijesno je gostovanje za jaskansko kazalište, baš kao i nova suradnja s Gradskim kazalištem Bjelovar koje je nakon predstave podijelilo nagrade najboljim predstavama na ovogodišnjem izdanju festivala koji je u natjecateljskom dijelu okupio čak 9 kazališnih komedija.

Jaskansko kazalište već se okreće novim aktivnostima, nastavku priprema za novu dječju predstavu, ali i novim gostovanjima koja će obilježiti ovu kazališnu jesen.
Odlazak jaskanskih kazalištaraca u Bjelovar podržali su Dobrovoljno vatrogasno društvo Gornja Reka i Stankovo te obitelj Gabor kojima od srca zahvaljujemo.

GKJ