Odličan nastup mladih jaskanskih stolnotenisača

Mlađe kategorije STK Jaska osvojile su novih osam pehara na turniru Regije srednja Hrvatska održanom u Samoboru

Samobor je bio domaćin 2. Otvorenog stolnoteniskog  turnira Regije srednja hrvatska za klince, klinceze, najmlađe kadete i najmlađe kadetkinje te 2. Otvorenog turnira Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije za mlađe kadete, mlađe kadetkinje, kadete, kadetkinje, mlađe juniore, mlađe juniorke, juniore i juniorke. Mlađe kategorije STK Jaska ponovile su uspjeh sa prethodnog regionalnog turnira u Donjoj Stubici osvojivši ponovo osam pehara te su na taj način ponovno postali najuspješniji kolektiv po ostvarenom rezultatu na turniru.

Najmlađa članica STK Jaska, Zrinka Pintur osvojila je prvo mjesto u kategoriji klinceza što joj je prvi osvojeni turnir dosad, Petra Lipovšćak bila je prva u kategorji najmlađih kadetkinja prridodavši i osvojeno treće mjesto u kategoriji mlađih kadetkinja, Viktorija Oslaković osvojila je drugo mjesto u kategoriji kadetkinja i treće u kategoriji mlađih juniorki, Leon Benković osvojio je drugo mjesto u kategoriji kadeta i u kategoriji mlađih juniora, a listu osvajača pehara zaključio je Luka Vezmarović osvojenim trećim mjestom u kategoriji juniora.

Magdalena Preprotić u kategoriji kadetkinja ostala je na korak od plasmana u polufinale nakon razigravanja u odlučujućem petom setu, dok je Dominik Pintur u kategoriji mlađih kadeta također okončao turnir plasmanom u četvtinu finala.

STK JASKA