Odigrano drugo, nepotpuno kolo Ljetne lige zaposlenika

Prošle subote na našoj „Centrali“ odigrano je nepotpuno drugo kolo Lige. Obzirom na radne i privatne obaveze, ekipa Kauflanda svoju subotnju utakmicu protiv Grada Jastrebarskog odigrati će u srijedu.

Prekrasan lob Povrženića.
Unatoč noćnim terminima, sparina i „teško“ vrijeme nije omelo igrače da za svoju ekipu i tvrtku odigraju zanimljive utakmice sa brojnim lijepim potezima. Tako je prva utakmica po rasporedu između Krke i Lidla završila neriješeno, odnosno 2:2. Zasigurno, ovu utakmicu obilježio je Marko Povrženić, djelatnik tvrke KRKA i poznati nogometaš koji je proveo dugi niz godina u Nk Vinogradaru, a sada nastupa i pomaže ekipi Nk Krašića. Naime, na malonogometnom igralištu iznenadio je vratara tvrtke Lidla, te ga je prekrasnim lobom skoro s centra uspio prebaciti i postići pogodak. Po ekipi Krke, nažalost nije bilo dovoljno da uzmu više od jednog boda.

Ireks iznenadio Jamnicu.
Nakon poraza u prvom kolu, ekipa Ireksa dočekala je ekipu Jamnice, koja je po viđenom do sada jedan od favorita Lige. Unatoč tome, Ireks se organiziranom igrom u obrani sjajno branio i tako u potpunosti zaslužio prvi bod, rezultatom 1:1.
Grad Jastrebarsko, važno je sudjelovat!

Kako se pokazalo i prve godine Lige, ekipa Grada Jastrebarskog najviše problema ima sama sa sobom. Unatoč prijavljenim igračima, pokazalo se da im je teško uskladiti privatne obaveze sa dolaskom na utakmice. Tako su odigrali prve dvije utakmice bez zamjena i pružili solidan otpor protivnicima. Ostaje nam vidjeti za utakmice koje dolaze. Subotnja utakmica protiv DIR – drvne industrije Rubinić uz poneki bljesak ekipe Grada u potpunosti je pripala ekipi DIR-a koja za sada ima jedina dvije pobjede u prva dva kola.
3. kolo igra se srijeda – četvrtak.
Kako u utorak igra reprezentacija, dio utakmica 3. kola prebačeno je na četvrtak.
Parovi:
Srijeda:
20.15 Kaufland – Grad Jastrebarsko
21.00 DIR – Lidl
21.45 Krka – Obrtnici Jastrebarsko
Četvrtak:
21.00 Kaufland – Ireks Aroma
21.45 Jamnica – Grad Jastrebarsko

M.G.