OBRTNICI JASTREBARSKO PRVACI LIGE ZAPOSLENIKA

U petak i subotu odigrana je završnica treće po redu Ljetne malonogometne lige zaposlenika s područja Grada Jastrebarskog koja je do sada brojala najveći broj ekipa

Dok su se u petak odigravale kvalifikacije i četvrtfinala, u subotu su na rasporedu bili polufinalni susreti, te utakmica za 3. mjesto i samo finale.

Rezultati petak:

KVALIFIKACIJE:

Grad Jastrebarsko – Posshel 2:3

Ireks Aroma – PP Jastrebarsko 5:1

ČETVRTFINALE

Podrum Mladina I vinari Plešivice  – Lidl 1:2

Krka  – DIR Rubinić 3:2 (7m)

Jamnica  – Posshel 4:5 (7m)

Obrtnici Jastrebarsko – Ireks Aroma 3:2

Nakon zanimljivih i napetih utakmica koje su završavale boljim izvođenjem udaraca sa 7 m ili minimalnom pobjedom,  spretnije i sretnije ekipe Obrtnika, Lidla, Possehla i Krke na kraju su činile   četvorku za subotnja polufinala.
U subotu za prvi polufinalni par, odnosno Obrtnici Jastrebarsko i Krka, slobodno možemo reći da je bilo finale prije samog finala. U neizvjesnoj utakmici ekipa Obrtnika prošla je dalje boljim izvođenjem udaraca sa 7 m.

U drugoj polufinalnoj utakmici ekipa Lidla relativno je lagano pobijedila ekipu Posshela koja je ujedno bila i najveće iznenađenje lige, obzirom da je u četvrtfinalu pobijelila ekipu Jamnice, inače prvoplasirana ekipa u prvom dijelu lige.
Utakmice za prvaka i 3. mjesto, prošla su bez većih uzbuđenja gdje su Obrtnici postali treći različiti prvaci Lige, a Lidl po prvi put završio u top 3 ekipa.

POLUFINALE:

Obrtnici Jastrebarsko – Krka 4:2 (7 m)

Lidl – Posshel 3:0

FINALE:

Obrtnici Jastrebarsko – Lidl 4:0

3.MJESTO:

Krka – Posshel 5:1

Osim glavnih nagrada, podijeljena su i pojedinačne nagrade i priznanje za fairplay ekipu. Odlukom sudačke četvorke koje su dijelile pravdu na terenu tijekom mjesec i pol dana, ekipa Posshela dobila je priznanje za naj fairplay ekipu. Najbolji strijelac je Dino Novosel (Krka) sa 18 postignutih golova, a najbolji vratar, Nikola Škorić i najkorisniji igrač lige, Matija Vrđuka dolaze iz ekipe Lidla.
Ovim putem organizator Lige, Sportska zajednica Grada Jastrebarskog,  zahvaljuje se svim igračima i tvrtkama na sudjelovanju  u nadi da se vidimo i sljedeće godine.

M.G.