Obiteljska tradicija i novi izazovi

U Stankovu je otvoren izložbeni prostor tvrtke Patrik Term, ali i novi smještajni objekt – sobe Moj Hir koje će upotpuniti turističku ponudu našega grada

Korisnici će ovdje moći vidjeti uzorke stolarije i odlučiti se za neko od ponuđenih rješenja, naglašavaju iz tvrtke.
No, osim novog ulaganja u već uspješnu poduzetničku priču, Miro Štimac predstavio je uzvanicima, među kojima je bio i gradonačelnik Zvonimir Novosel, objekt za smještaj gostiju koji ukupno ima šest bogato opremljenih soba, s mogućnošću usluge doručka i osiguranim parkingom.

Ono što je posebno u ovoj priči zasigurno je duh starine i obiteljske tradicije. Naime, sav namještaj Miro je izradio samostalno, i to iz drva iz nekadašnje staje njegove bake.
-Htjeli smo da drvo nastavi živjeti pa smo ga koristili u sobama i tako mu dali starinski štih. Počeli smo kao jedan mali obrt, a obiteljsko nasljeđe uvijek nas je vodilo na poslovnom putu. Nakon 20 godina poslovanja odvažili smo se na nov izazov i nadam se uspjehu!, ističe Štimac.
Voditeljica ureda Turističke zajednice grada Jastrebarskog Petra Masnec pohvalila je ovu inicijativu, naglasivši kako se u Jaski otvaraju drugačiji objekti, oni koji odskaču od uobičajenog i imaju dobro osmišljenu priču.

Trend otvaranja smještajnih objekata u našem gradu vidljiv je već neko vrijeme, a ide u prilog dobrim pokazateljima kad je riječ o dolasku i osobito noćenjima posjetitelja i turista, naglasio je prilikom posjeta gradonačelnik Zvonimir Novosel.
GJ