Obilježen Dan policije

Svetom misom i polaganjem cvijeća u holu Policijske postaje ispred fotografija poginulih policajaca, jaskanski su policajci obilježili danas svoj dan.

Na blagdan Svetog Mihaela zaštitnika hrvatske policije, djelatnici jaskanske Policijske postaje i ove su godine prisustvovali Svetoj misi održanoj u kapelici Sv. Mihaela na jaskanskom gradskom groblju. Svetu misu predvodio je vlč. Filip Marić. Nakon mise, u holu Policijske postaje u Jastrebarskom položeno je cvijeće i upaljene svijeće ispred fotografija poginulih policajaca.

Načelnik Policijske postaje čestitao je ovom prilikom svojim kolegama Dan policije, i pozvao ih da i nadalje obavljaju svoj posao časno i pošteno.

Jaskanskim policajcima Dan policije čestitao je i gradonačelnik Novosel.
-Štititi ljude i njihovu imovinu odgovoran je posao koji hrabro i savjesno obavljaju policijski službenici, plavi čuvari našega grada. Svim pripadnicima policijskih snaga čestitam Dan policije i blagdan svetog Mihovila, njihovog nebeskog zaštitnika. Hvala vam na svakodnevnom doprinosu sigurnosti naših građana i cijele zajednice poručio je gradonačelnik
I.K.