Novosel posjetio Vukšin Šipak i Guce

Povjerenje – ključna riječ u kampanji, ali i u životu

Mještani Vukšin Šipka i Peska, naselja koje su posjetili Zvonimir Novosel i Nikolina Ribarić, iskazali su inicijativu te najavili da će se aktivno uključiti u realizaciju projekata kojima će se povećati kvaliteta života u njihovom kraju.
Iako zainteresirani za rješavanje brojnih komunalnih nedostataka, mještani su istaknuli i nedostatak školskog igrališta te sadržaja za djecu.
Pohvalili su rad Centra za kulturu i Društva naša djeca Jastrebarsko jer su u posljednjim godinama pokrenuti brojni projekti upravo za djecu predškolskog i ranijeg školskog uzrasta.

Zvonimir Novosel je pohvalio rad Mjesnog odbora Vukšin Šipak te pozvao mještane da daju podršku i novom sazivu mjesnog odbora jer se jedino suradnjom mjesnog odbora i gradskih službi mogu otkriti potrebe i iste realizirati. Pozvao je sve prisutne da imaju povjerenje jer on ne želi davati predizborna obećanja. „Imajte povjerenje i budite strpljivi, to je ono što vas molim, jer znam što vam treba i to će sada doći na red.“

Vođenje grada je posao koji ne prestaje – nikada!

Posjet svojim sugrađanima, Zvonimir Novosel i Nikolina Ribarić, nastavili su obilaskom naselja na samoj granici s Karlovačkom županijom.
Specifičan položaj naselja i okrenutost stanovništva prema Karlovcu, Draganićima i Krašiću u ovim je naseljima često prednost, ali ponekad i nedostatak. Zajednički cilj je popraviti nedostatke i učiniti život boljim.
Mještanima okupljenim u Vatrogasnom domu u Gucima Draganićkim Zvonimir Novosel je istaknuo :“ Vođenje grada je posao koji ne prestaje – nikada! Nema gradonačelnika koji će reći da je sve napravio. To naprosto nije moguće. Sada je završen kapitalni projekt u Gradu čijom su realizacijom neki projekti odgođeni. No, taj smo projekt završili i došlo je vrijeme da nastavimo ulagati u sva ostala prigradska naselja jer svako nam je naselje jednako važno.“

Nikolina Ribarić se u razgovoru s mještanima čije aktivnosti prati kroz angažman u KUD-u Sveti Juraj, Draganić osvrnula na situaciju uzrokovanu pandemijom te dala podršku vodstvu KUD-a za realizacijom novih projekata budući da su mnogi mještani jaskanskih naselja uključeni upravo u aktivnosti draganićkog KUD-a.
Prisutnima se obratio i aktualni vijećnik te kandidat na listi Zvonimira Novosela i za budući mandat, Nedeljko Bujan, koji je naglasio da će se boriti za ovaj kraj te da upravo mjesta na ulazu u Grad zaslužuju biti najuređenija.
LB