Novo vozilo za DVD Črnilovac

U subotu, 23.travnja održana je 66. sjednica skupštine DVD-a Črnilovac koja je za ovo društvo bila jedna od svečanijih

 

Naime, nakon održane skupštine održana je i svečana primopredaja vozila i visokotlačnog modula koje je ovo društvo uspjelo pribaviti uz pomoć Grada i Vatrogasne zajednice Jastrebarsko.  Ključeve vozila  predala je zamjenica gradonačelnika Nikolina Ribarić, u  prisustvu zapovjednika VZGJ Vedrana Boričevića, te prijateljskih društava Donji Desinec,  Malunje – Hrastje i DVD-a Jastrebarsko.

-Ovim putem zahvaljujemo se Gradu Jastrebarskom i gradonačelniku Zvonimiru Novoselu, kao i njegovoj zamjenici Nikolini Ribarić, te Vatrogasnoj zajednici koji su prepoznali naš trud i rad u prethodnim godinama te nam omogućili nabavku ovog vozila. Naime, od sada smo ponosni vlasnici pick up vozila Mazda B2500 i visokotlačnog modula čime smo povećali sigurnost našeg operativnog područja koje pokrivamo kao i dobili priliku dati se na raspolaganje VZGJ ukoliko bude potrebe za izvanrednim događajima van našeg operativnog područja ili na izvanrednim dislokacijama. Zahvaljujemo se i DVD-u Donji Desinec koji je čuvao i uredno održavao vozilo koje smo od njih naslijedili, istaknuo je ovom prilikom predsjednik DVD-a Črnilovac Bojan Pozderac.
Novo vozilo blagoslovio je vlč. Filip Marić,  nakon čega je prikazana kratka prezentacija rada visokotlačnog modula koji je smješten u tovarni prostor vozila.

Na samoj sjednici skupštine prisutni su upoznati sa radom Društva u protekloj godini kao i planovima za godine koje dolaze. Uručena su uvjerenja za sve koji su uspješno položili osposobljavanja, a imenovan je i najvatrogasac DVD-Črnilovac u 2021. godini.

DVDČ