Novo terensko vozilo za DVD Donje Izimje

Gradonačelnik Zvonimir Novosel predao je ključeve novog terenskog vozila zapovjedniku DVD-a Donje Izimje Alenu Jelačiću

Vozilo marke Mitsubishi poslužit će ubuduće vatrogascima Donjeg Izimja za brzi izlazak na intervencije. Ima 5 sjedećih mjesta i pogon na sva četiri kotača. U narednih nekoliko mjeseci bit će opremljeno visokotlačnim modulom za gašenje požara.

Na maloj svečanosti kojoj su pored članova DVD- Donje Izimje prisustvovali i jaskanski gradonačelnik Zvonimir Novosel, predsjednik Vatrogasne zajednice Jastrebarsko Željko Popović, zapovjednik Vedran Boričević, i tajnik Goran Dikšić, predsjednik društva Božidar Jurković zahvalio je Vatrogasnoj zajednici i Gradu Jastrebarskom što su prepoznali potrebu vatrogasaca Donjeg Izimje za ovakvim vozilom koje će im poslužiti za brzi izlazak na intervencije.

O samom vozilu i njegovoj nabavi govorio je tajnik društva Dario Domladovac, koji je naglasio kakao DVD Donje Izimje ima deset operativnih vatrogasaca i pedesetak članova. Vatrogasci Donjeg Izimja ove su godine sudjelovali već na četiri intervencije.

Na svečanoj primopredaji vozila vatrogasce Donjeg Izimja pozdravili su Željko Popović i gradonačelnik Zvonimir Novosel koji je i ovom prilikom naglasio kako Grad zajedno s Vatrogasnom zajednicom nastavlja opremati naše vatrogasce, a u proteklih godinu dana nabavljeno je 11 vozila, od čega četiri navalna, pet kombija i dva pick up vozila.


Novo vozilo DVD-a Donje Izimje blagoslovio je vlč. Gojislav Kovačić.

I.K.