Novi prostori za potrebe mještana Svete Jane

S novom sezonom nogometaši iz Svete Jane trebale bi dočekati i preuređene klupske prostorije

U tijeku su, naime, radovi na uređenju objekta NK Sveta Jana, vrijedni 50 tisuća eura bez PDV -a.

Konkretno se radi na uređenju prostorije na katu objekta i uređenju sanitarnih čvorova, kao i dodatnog sanitarnog čvora u prizemlju, tik uz samo igralište. Radovi uključuju i nadogradnju sustava vodovoda i kanalizacije, a preostalo je još opremanje sanitarija te žbukanje i bojanje nekoliko zidova kao i završni radovi oko stolarije.

Uz pomoć Sportske zajednice grada Jastrebarskog radi se i na nabavi novog agregata vrijednog oko 5 tisuća eura čime će se riješiti problem snabdijevanja električnom energijom na samom objektu.

Obnovljen prostor nije potreban samo našem Klubu, već i svim mještanima Svete Jane“, ističe predsjednik NK Sveta Jana Mijo Severinac te dodaje kako ih raduje početak nove sezone u kojem će imati puno bolje uvjete za održavanje utakmica. „Osim toga, ovaj će prostor koristiti i svi drugi mještani, od udruga, djece do vatrogasaca, ali i onih kojima je potreban prostor za druženje, poput naših mladih“, dodaje Severinac te zaključuje kako je ovo mjesto i centar društvenih događanja te se nada kako će se koristiti u što većoj mjeri.

P.A.