Nova rasvjeta

Gradsko kazalište Jastrebarsko nastavlja s ulaganjem u scensku opremu pa tako u 2022. godinu ulazimo s novim LED reflektorima!

Zahvaljujući najnovijem kazališnom projektu, koji je podržan od Zajednice kulturno-umjetničkih udruga Zagrebačke županije, Gradsko kazalište Jastrebarsko nastavlja s podizanjem kvalitete rada za svoje, ali i za aktivnosti Grada Jastrebarskog, Centra za kulturu, te svih kulturno-umjetničkih udruga koje koriste dvoranu Doma kulture u Jastrebarskom.

Još jedan u nizu kazališnih projekata ulaganja u opremu ovoga puta rezultirao je nabavkom dva najnovija scenska reflektora koji će se s pripadajućom opremom odlično uklopiti u obnovljenu dvoranu Doma kulture Jastrebarsko. Uvjereni smo kako će nova oprema utjecati i na podizanje kvalitete sadržaja svih korisnika prostora, a Gradsko kazalište Jastrebarsko novonabavljenu opremu svim korisnicima prostora ustupit će na korištenje, baš kao i uvijek do sada potpuno besplatno!
Ukupna vrijednost projekta iznosi 18.500,00 kuna, Zajednica kulturno-umjetničkih udruga Zagrebačke županije osigurala je 11.500,00 kuna, dok je 7.000,00 kuna iz vlastitih sredstava osiguralo Gradsko kazalište Jastrebarsko.
GKJ