NOVA KOSILICA i DONACIJA ZA NK Jaska Vinogradar


Nakon što je Zajednica isplatila zadnju ratu i postala vlasnikom oba kombi vozila, na kraju godine realizirana je još jedna investicija Sportske zajednice, koju će primarno koristiti nogometni klubovi s područja Grada Jastrebarskog.

Nakon što je 2017. godine kupljena kosilica a potom i prikolica za njen transport do nogometnih terena koju su klubovi uspješno koristili za uređenje svojih igrališta, danas nakon planske štednje u sklopu proračuna Zajednice kupljena je nova kosilica. Kao i do sada u dogovoru s većinom klubovima nastavlja se ovaj oblik pomoći što uvelike pomaže u redovitom održavanju igrališta.
Vrijednost nove kosilice iznosi 40.000,00 kuna, čija su sredstva osigurana u sklopu financijskog plana Sportske zajednice, odnosno namjenskim sredstvima kroz štednju u proračunu od 2018. godine.

Donacija NK Jaska Vinogradara
Dosadašnja kosilica marke John Deere, koja se koristila u sklopu ovog programa Zajednice donirana je Nogometnom klubu Jaska Vinogradar što će zasigurno pomoći klubu u redovitom uređenju, primarno dvaju nogometnih igrališta na SRC Centrali.
Kosilicu je predao tajnik Sportske zajednice, Marko Gvozdanović u prisustvu predsjednika i tajnika Nk Jaska Vinogradar Marina Bankovića, Danijela Slavića, te domara Željka Idžakovića – Brice.
M.G.