Noćas dva požara u našem gradu

Noćas poslije 23 sata zapalio se automobil koji je bio parkiran kod željezničke postaje u Donjem Desincu, a vatra se proširila na objekt željeznička postaje. U Jastrebarskom pak požar dimnjaka i kotlovnice.

U policijskom izvješću stoji da je sinoć u 23,37 sati zaprimljena dojava o zapaljenju parkiranog osobnog vozila u mjestu Donji Desinec. Vatra se proširila na krov objekta željezničke postaje Donji Desinec. Požar ugašen od strane pripadnika DVD Donji i Gornji Desinec. Prilikom događaja nije bilo ozlijeđenih osoba, nastala materijalna šteta. Prvi su na požartište izašli članovi DVD-a Donji Desinec s dva navalna vozila i 8 vatrogasaca a potom su im se pridružili i vatrogasci Gornjeg Desinca.


Tijekom noći dogodio se još jedan požar i to samom gradu. Naime u 04,04 sati zaprimljena je dojava o požaru dimnjaka i kotlovnice na obiteljskoj kući u gradu Jastrebarskom. Na mjesto događaja izašli pripadnici DVD-a Jastrebarsko. Na intervenciju su izašli s tri vozila te ukupno 12 vatrogasaca tako da je požar brzo ugašen.
I.K.
FOTO: DVD Donji Desinec, DVD Jastrebarsko