Nastava u jaskanskim školama ponovo online

Stožer civilne zaštite Grada Jastrebarskog donio je odluku o uvođenju nužnih epidemioloških mjera za područje grada Jastrebarskog prema kojoj će se nastava u osnovnoj i srednjoj školi, osim maturanata, od sutra odvijati na daljinu
Zbog izuzetno nepovoljne epidemiološke situacije, Stožer civilne zaštite Grada Jastrebarskog donio je, u suradnji sa nadležnim epidemiologom i liječnicom školske medicine te ravnateljicama osnovne i srednje škole, putem e-sjednice održane danas, Odluku o uvođenju nužnih epidemioloških mjera za područje grada Jastrebarskog.
Ovom Odlukom, od utorka 27. travnja 2021. godine pa do 9. svibnja 2021. godine, nastava za učenike razredne i predmetne nastave u Osnovnoj školi “Ljubo Babić” Jastrebarsko, kao i u Srednjoj školi Jastrebarsko, odvijat će se na daljinu (online), osim završnih razreda (maturanata).
Pozivaju se učenici da prate informacije objavljene na internet stranicama škola te da se pridržavaju epidemioloških mjera s ciljem sprečavanja širenja zaraze koronavirusom.
„Ovim putem i nadalje molim naše sugrađane na odgovorno i savjesno ponašanje jer samo tako možemo popraviti lošu epidemiološku sliku u našem gradu“, poručio je načelnik Stožera civilne zaštite Grada Jastrebarskog, Stipe Bučar.