Naslov prvaka za momčad Prigorca

Prvo mjesto i naslov prvaka ove sezone u Županijskoj malonogometnoj ligi osvojila je momčad Prigorca koja je u zadnjem kolu pobijedila u gostima Goli Vrh, izravnog konkurenta za prvo mjesto.

rpt

Veliki broj gledatelja uživao je u dobroj i napetoj utakmici posljednjeg kola Županijske malonogometne lige koja se igrala na igralištu u Donjoj Zdenčini gdje je Prigorac u gostima pobijedio MNK Goli Vrh, i tako osvojio naslov prvaka s 45 osvojenih bodova. Provjereno dobra ekipa Golog Vrha borila se do samog kraja utakmice koja je na kraju ipak završila pobjedom Prigorca rezultatom 3:2.


-Ponosan sam na ove sjajne igrače koji su ostvarili 18 pobjeda u nizu i na kraju osvojili prvo mjesto. Zahvaljujem se i našim navijačima i simpatizerima kluba i naravno Upravi koja je ove sezone odradila pravi posao, rekao nam je agilni predsjednik MNK Prigorac Nikola Kišić.

Za kraj terba reći da su boje Prigorca ove sezone branili braća Ante, Mijo i Igor Batarilo, Amar Duro, Antonio Boršić, Petar Radoš, Karlo Darojković, Dominik Jurinić Cobra, Gabrijel Koluder, Davor Smičiklas i Tomislav Šerić, a voditelj ekipe bio je Danijel Študir.
I.K.
Foto: Davor Štimac