Nakon godinu i pol dana ponovno je zaživjela jaskanska kviz scena


Od posljednjeg planiranog i na žalost neodržanog pub kviza prošlo je točno godinu i pol dana jer je Covid čvrsto zatvorio ladicu već pripremljenih pitanjima, a Matoristima je preostalo jedino strpljivo čekati da se situacija smiriU srijedu 20. travnja u prostoru kluba “Maritimo” održan je prvi u nizu rekreativnih kvizova kojima se namjerava popuniti praznina do jeseni kada se planira ozbiljno ponovno početi igrati liga. Na prvo okupljanje došlo je čak 12 ekipa. Pored poznatih lica s veseljem se pozdravilo i članove novih ekipa ( „Dioničari“, „Remont“, „Strangerthinsići“, „Badelovi manekeni“, „Tabasco da Gama“, „Gost 24616842“), a mnogima je ovo bio prvi susret s pub kvizom.Na oformljenoj Facebook platformi pod nazivom „Jaskanska kviz scena“ komuniciraju se rezultati održanih kvizova, najave budućih događanja i ponosno se najavljuje veliki događaj planiran za 25. lipnja ove godine.
-U suradnji s Turističkom zajednicom grada Jastrebarskog organiziramo JAQO – Jaska Quiz Open. Već do sada imamo prijavljeno više od 30 ekipa, a možemo se pohvaliti sudjelovanjem zvučnih imena hrvatske kviz scene, od lovaca iz Potjere do znalaca iz Milijunaša, rekla nam je Sanja Gojšić. Planiramo održavanje kviza na otvorenom, na platou ispred Žitnice u parku dvorca Erdödy, a u slučaju lošeg vremena u prostorijama Glazbene škole, dodala je Sanja.

Link za prijavu ekipa i detaljnije informacije o kvizaškoj ljetnoj večeri nalaze se na Facebook stranici Jaskanska kviz scena.
I.K.