Najveća vrijednost je očuvati povjerenje

Mještane Stankova i Orešja Okićkog posjetili su Zvonimir Novosel i Nikolina Ribarić te proveli ugodnu večer u druženju i razgovoru s mještanima.
Na početku je sve prisutne pozdravio Ignac Smetko, dugogodišnji vijećnik u Gradskom vijeću Grada Jastrebarskog te najavio predstavljanje kandidata za gradonačelnika i zamjenicu na predstojećim lokalnim izborima do kojih je ostalo samo osam dana.

Smetko je istaknuo kako će se i dalje boriti za svoj kraj te je stoga kandidat na listi za Gradsko vijeće kojoj je nositelj Zvonimir Novosel.
Zvonimir Novosel je pozdravio sve prisutne i zahvalio se na dosadašnjem povjerenju te naglasio kako je za pripremu i realizaciju pojedinih projekata potrebno nekoliko godina te da je nužno dugoročno planirati i imati povjerenje koje ne traje samo jedan mandat. „Programska knjižica koja predstavlja planove za Jasku u budućnosti nije skup želja i nije program za jedno mandatno razdoblje, već vizija i realna slika Jaske u budućnosti ukoliko i dalje budem imao povjerenje svojih sugrađana.“ – istaknuo je Zvonimir Novosel

Nikolina Ribarić je istaknula da je nužno okrenuti se drugim modelima financiranja, jer je gradski proračun svake godine, zbog zakonskih izmjena, sve manji i da je spremna u tom dijelu dati svoj doprinos. Iako je Jaska u vidu povlačenja EU sredstava iznimno uspješna, maleni vjetar u leđa koji je spremna dati svima će koristiti, a ponajviše Jaskankama i Jaskancima, a to je jedan od razloga što se aktivno uključila u lokalnu politiku.
LB