Nagrada za trud uložen u rad s djecom


Jaskanske učiteljice Ines Bohaček, Gordana Kralj, Lidija Križanić, Katarina Pučar i Martina Tunuković, među najboljim su odgojno – obrazovnim djelatnicama u Hrvatskoj, sukladno odluci resornog Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Na tom iznimnom uspjehu čestitali su im gradonačelnik Zvonimir Novosel i njegova zamjenica Nikolina Ribarić, i sama nekadašnja prosvjetna djelatnica.
„Kao osoba koja je radila u prosvjeti znam koliko vam ovo priznanje znači. Teško je dočarati koliko je truda potrebno uložiti u kvalitetan rad s učenicima i koliko je to u današnje vrijeme izazovno. Zato vam od srca mogu reći kako ovaj uspjeh zaista ima težinu i važnost. Bravo!“, čestitala je Nikolina Ribarić.
Na žalost, zbog privatnih obveza Martina Tunuković je izostala, no njezine kolegice zahvalile su Gradu i u njezino ime, sretne što njihov rad prepoznaje struka, ali i lokalna zajednica.
One su nagrađene za trud uložen u rad s učenicima, doprinos strukovnim udrugama, rad na unaprjeđenju nastave i školstva, ali i objavljene radove, stručne članke i obrazovni sadržaj.
„Od nagrada se ne živi, ali živi se za nagrade“, istaknuo je gradonačelnik Zvonimir Novosel, pojasnivši kako je ova nagrada kruna truda i rada koji obrazovni djelatnici ulažu svakodnevno. „Kao gradonačelnik ponosan sam što je Jaska zauzela važno mjesto i u ovom ocjenjivanju, čime smo još jednom pokazali kako smo mali grad, ali po mnogočemu veći i od velikih.“, dodao je gradonačelnik.
„Kao roditelj želim vam zahvaliti što vam mirno mogu povjeriti svoju djecu jer znam da se s njima radi na najbolji mogući način.“, završio je gradonačelnik.
P.A.