Na Ljetu u Jaski zabavljamo se od 22. do 30. lipnja!

Dolaskom toplijih dana, Jaskanci i posjetitelji Jastrebarskog s nestrpljenjem očekuju ovogodišnje izdanje Ljeta u Jaski koje će se održati u perivoju dvorca Erdödy od 22. do 30. lipnja

 

Bogat program očekuje sve generacije, uživat će se u glazbi, bogatoj gastro ponudi i nizu drugih sadržaja, a posjetitelji će i ove godine imati priliku ispratiti i dočekati trkače koji sudjeluju na međunarodnoj utrci Salomon Žumberak trail.
Među brojnim izvođačima stižu nam Croatian Pink Floyd Show (23. lipnja), B“s FUNstallation (25. lipnja), Nina Badrić (26. lipnja), Revijski orkestar Jaska (27. lipnja), Swigersi (28. lipnja), Edo Maajka (29. lipnja) i Psihomodo Pop (30. lipnja).
Bit će tu i dječjih predstava, mađioničara, plesa na svili, nastupa KUD – ova i puhačkih orkestara, kao i plesnih skupina. No, najmlađe će zasigurno najviše obradovati velik izbor napuhanaca za najbolju zabavu na otvorenom.
Organizator događanja je Centar za kulturu Jastrebarsko, uz Caffe bar Urban, te uz podršku Grada Jastrebarskog i jaskanske Turističke zajednice, kao i Ireks Arome.
Vidimo se na Ljetu u Jaski – mjestu gdje ljetne radosti nikad ne prestaju!
Detaljan program bit će objavljen naknadno.

P.A.