Ljubavna poezija po receptu jaskanskih kazalištaraca

Na samo Valentinovo, Gradsko kazalište Jastrebarsko u Marittimo clubu upriličilo je prvu Noć ljubavne poezije, čija su tema bile ljubavne pop pjesme

Na pozornici su se tako mogli čuti stihovi svima poznatih pjesama, ali u recitatorskom ruhu. Za prvi krug su se pripremili glumci i glumice jaskanskog kazališta: Mia Matasić, Miroslav Borojević, Lea Đido Božak, Damir Kuzmić, Kristinko Malnar, Lucija Severinac, Petra Cvetić, Leon Bastašić, Igor Stanković, Ivan Puškar i Velimir Kokot. U drugom krugu im se na pozornici pridružila Sonja Stanković, ali i druge glumice i glumci kazališta baš kao i gosti iz publike nakon čega je uslijedio i treći, improvizacijski, a ujedno i najzabavniji krug.

Ideja kojom su se kazalištarci vodili nije bila komercijalna, patetična niti ozbiljna, iako datum i naziv događaja sugeriraju drugačije. Baš suprotno, kazalištarci su htjeli upriličiti ugodnu večer namijenjenu svim zaljubljenicima u kazalište i dobru šalu, bez obzira koji im je ljubavni status, a sve kako bi im izmamili osmijeh na lice.

Sudeći po reakcijama, večer je bila izuzetno uspješna, ljubavi je bilo dovoljno za sve, a ako ste propustiti uzeti svoju porciju, moći ćete to učiniti dogodine! Do tada uživajte u novim kazališnim avanturama koje vas očekuju vrlo, vrlo brzo.

GKJ