Ljeto u Jaski

U nedjelju, 26. lipnja perivoj dvorca Erdödy postat će mjesto najbolje ljetne zabave

Od jutarnjih sati pa sve do ponoći očekuje vas zabavan ljetni program za sve generacije.
Društvo naša djeca Jastrebarsko poziva vas na veliku rođendansku zabavu koja započinje u 10 sati i traje do podneva, a na kojoj ćemo proslaviti 20 godina Ljetne i zimske igraonice.
HOPSICA je sinonim za dječji zabavni program koji traje kroz cijeli dan, a naše najmlađe očekuju mađioničarska predstava, modeliranje balona, oslikavanje lica, likovne radionice, natjecanja i igre te čitav niz zabavnih sadržaja. Bit će tu prilike i za jahanje i sportsku rekreaciju.
Udruga starih pučko pastirskih igara Zelena livada Volavje organizira gađanje praćkom, a Jastreb Extreme brojne sportske sadržaje, vožnju kajakom, zip line, gađanje lukom i strijelom. Ljeto u Jaski okupit će i brojne trkače i rekreativce na humanitarnom polumaratonu koji traje od 12 do 18 sati, sa startom i ciljem u perivoju, a na koji se prijavljujete dolaskom na lokaciju. Osim polumaratona, organizirana je i MTB utrka koja počinje u 18:30 sati.
Svojim nastupima razveselit će nas Svetojanske mažoretkinje, Plesni studio Instinct i Baletni studio Jastrebarsko, i to u vremenu od 18 do 20 sati.
Večer je rezervirana za dobru glazbu, od 20 sati nastupa Hoodooleen, a od 21 Revijski orkestar Jastrebarsko.

TZGJ