Ljetni kamp Hawk City 2021.


U Jastrebarskom će se u organizaciji Kreativnog studija Zvrk i Kazališta Škrabe petu godinu zaredom održati Ljetni kamp Hawk City.

“Kampiranje” je namijenjeno djeci i mladima od 6 do 16 godina, a odvijat će se od četvrtka, 12.do utorka, 17. kolovoza 2021.
Mlade “kampere” roditelji za sudjelovanje mogu prijaviti do srijede, 11. kolovoza na mail kazaliste.skrabe@gmail.com. Dodatne informacije mogu se dobiti na broj mobitela 091 722 9167, a broj polaznika je ograničen.

Kreativni studio Zvrk i Kazalište Škrabe za svoje vjerne glumice i glumce, ali i nove ljubitelje kazališta, kreativnosti i pustolovina organiziraju popularni Ljetni kamp Hawk City već peto ljeto zaredom. I ove godine Kamp će se održati vani, na svježem zraku.
U sklopu Ljetnog kampa Hawk City djeca i mladi bavit će se glumom, scenskim pokretom i plesom, kreativnim pisanjem (i čitanjem), istraživanjem prirode, izradom predmeta od recikliranih materijala i mnogim drugim zanimljivim aktivnostima. Za sve mlade kampere pripremljeni su i posebni poklon paketi koje će dobiti prvoga dana trajanja Kampa.
Vidimo se na Ljetnom kampu Hawk City 2021!