LJETNA MALONOGOMETNA LIGA ZAPOSLENIKA 2022.

U organizaciji Sportske zajednice Grada Jastrebarskog, te pod pokroviteljstvom Grada Jastrebarskog nastavlja se projekt rekreativne ljetne lige naših građana i zaposlenika tvrtki s područja grada Jastrebarskog

Jedan od važnijih ciljeva ovog projekta jest omogućiti našim građanima, zaposlenicima u tvrtkama i obrtima s područja našeg Grada da se van radnog vremena, kroz rekreaciju i druženje zabave tijekom ovih ljetnih mjeseci!


Sama liga i dalje se održava na umjetnoj travi stadiona Marijan Bradvić – Mara u sklopu SRC „Centrala“ (ul. bana J. Jelačića 5a, Jastrebarsko) tijekom lipnja i srpnja. Planirani početak lige je u tjednu između 12. i 18.06.2022.
2019. godine prvak Lige bila je Jamnica plus d.o.o, dok je prošle godine naslov prvaka osvojila Drvna industrija Rubinić (DIR). Nažalost, zbog Covid pandemije 2020. godine Liga nije odigrana.
Pozivaju  se sve zainteresirane tvrtke i obrte da se prijave na sportskazajednicajastrebarsko@gmail.com ili  na broj 098 193 0092, tajnik Zajednice Marko Gvozdanović.

M.G.