Kreću upisi novih članica


Niti nakon dvije sezone pune neizvjesnosti, pauziranja treninga i ponovnog okupljanja Svetojanske mažoretkinje nisu posustale niti izgubile optimizam, a to najbolje dokazuje prošlog vikenda održano Državno prvenstvo mažoretkinja s kojeg su već treću uzastopnu godinu u Jasku donijele zlato i titulu prvakinja Republike Hrvatske!

Sada je vrijeme za početak nove sezone, a samim time i upisa novih članica. Stoga, ako se želiš pridužiti djevojkama koje su državne prvakinje i europske viceprvakinje i zajedno s njima plesati, doživjeti sve naredne uspjehe i pritom se dobro zabaviti, sada je idealna prilika! Upisi se održavaju tijekom cijelog rujna i to svake subote u 10h te svake srijede u 19h kod Osnovne škole „Ljubo Babić“. Čak niti u ovo neizvjesno vrijeme ples i uspjeh ne izlaze iz mode! Čekamo te!
Za sve dodatne informacije zainteresirani mogu nazvati na broj 098 933 9185 (Mateja Baltorinić, predsjednica), poslati mail (svetojanskemazoretkinje@gmail.com) ili pratiti objave na Facebook stranici i Instagram profilu.
SM