Kreativna pričaonica na obnovljenom Dječjem odjelu

Mali kreativci i ljubitelji priča uživali su jučer na božićnoj kreativnoj pričaonici na Dječjem odjelu jaskanske knjižnice.
Pričaonicu je u ime Grada Jastrebarskog obišla zamjenica gradonačelnika Nikolina Ribarić budući da je Dječji odjel nedavno obnovljen sredstvima Grada i Ministarstva kulture i medija.

Sretni smo što je Dječji odjel sada zajedničkim snagama postao ljepše mjesto za, usudila bih se reći, najvažnije korisnike knjižnice. One koji tek trebaju zavoljeti knjige i čitanje. Nadam se i vjerujem kako ćemo uskoro pronaći veći i adekvatniji prostor za našu knjižnicu na radost svih njezinih korisnika, malih i velikih, istaknula je Nikolina Ribarić.
Tijekom rujna na odjelu su obavljeni razni građevinski radovi te je dječji kutak postao ugodnije mjesto za boravak mališana, njihovih roditelja, baka i djedova te mladih.

Želja nam je bila stvoriti reprezentativan prostor u kojem će djeca i mladi rado provoditi svoje slobodno vrijeme, u kojem će se osjećati kao kod kuće te uz knjigu uljepšati svoje djetinjstvo i stvoriti naviku čitanja kojom će obogatiti svoj život, istaknuo je ravnatelj Centra za kulturu Nikola Fabijanić.

P.A.