Kožić najavio kandidaturu za još jedan mandat župana

http://www.jaska.hr/images/content/v_28568.jpg

15.03.2021. Aktualni župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić, predsjednik stranke Stjepan Kožić – nezavisna lista (SKNL), najavio je danas u Velikoj Gorici svoju kandidaturu za još jedan mandat župana uz podršku HDZ-a

Kožića podržava HDZ čija su dva člana – Damir Tomljenović iz Vrbovca i Ervin Kolarec iz Velike Gorice, kandidati za zamjenike župana.
– Šesti puta za redom izlazim pred žitelje Zagrebačke županije, ne s brzim rješenjima i obećanjima, već s realiziranim projektima i vizijom budućega razvoja – poručio je Kožić.
Kožić je prokomentirao i ideju da se sjedište županije preseli u Veliku Goricu.
– Županija već odavno nije samo u Zagrebu, već u svakom našem gradu ima ispostave županijskih odjela i većina naših djelatnika radi upravo po našim gradovima i općinama. O svemu treba raspravljati, ali na kraju o tome trebaju odlučiti sami stanovnici na referendumu, ako za to bude potrebe! Puno je važnije kako za njih radimo, nego gdje je sjedište Županije – rekao je Kožić.
Zahvalio je Županijskoj organizaciji HDZ-a što je prepoznala njegove rezultate i viziju razvoja kako bi Zagrebačka županija svakim danom bila što ugodnije mjesto za život.

http://www.jaska.hr/images/content/v_28569.jpg

Željko Turk, predsjednik ŽO HDZ-a Zagrebačke županije, i nositelj liste HDZ-a na predstojećim izborima za Skupštinu Zagrebačke županije rekao je da nije slučajnost što je Zagrebačka županija danas jedna od najrazvijenijih županija u RH.

– To je rezultat višegodišnjeg dobrog upravljanja Županijom, suradnje između državne, regionalne i lokalne vlasti, koja najbolje poznaje potrebe svojih sugrađana. Hrvatska demokratska zajednica zalagat će se za njen ravnomjeran razvoj i još veći standard svih žitelja Zagrebačke županije, stavljajući naglasak na daljnja ulaganja u gospodarstvo, obrazovanje, prometnu i komunalnu infrastrukturu te zdravstvo. Smatrajući kako je aktualni, a uvjereni smo i budući župan Stjepan Kožić, razvijao projekte u svim tim segmentima kvalitetno i odgovorno, podržat ćemo ga u njegovoj kandidaturi za novi mandat za koji su i više no spremni i naši kandidati za mjesta zamjenika župana Damir Tomljenović i Ervin Kolarec – rekao je Turk.

NLSK