Keraterm-centroprom pobjednik Jaska Winter Cupa


Jaska je u subotu 11. i nedjelju 12. prosinca bila domaćin velikog međunarodnog malonogometnog turnira Jaska Winter Cup 2021.


U uzbudljivoj završnici turnira na kojem su se u dva dana natjecale 33 ekipe našle su se četiri najbolje, Keraterm-centroplinomont, Tekton, MNK Gornja Zdenčina i CB Time out.Prvo mjesto osvojila je ekipa Keroterma koja je u svojim redovima imala i najboljeg igrača turnira, Krešimira Frigana. Drugo mjesto pripalo je ekipi Tekton za koju je pak igrao najbolji strijelac turnira, Filip Rihtar. Treće mjesto osvojila je momčad malonogometnog kluba iz Gornje Zdenčine na čijem je golu bio Robert Šaplek, najbolji golman turnira. Na četvrtom mjestu završila je također veoma dobra ekipa CB Time out.


Organizator ovog velikog i uspješnog turnira bio je MNK Good Times iz Jastrebarskog koji se ovom prilikom zahvaljuje svim pokroviteljima, sponzorima i donatorima turnira, kao i svim ljudima koji su sudjelovali u organizaciji i koji su ekipama pružili sve potrebno da se što ugodnije osjećaju u Jastrebarskom.
Turnir je održan unatoč ovim teškim pandemijskim vremenima kada je i pod strogim mjerama za dvoranske sportove prisutan bio i zavidan broj gledatelja željnih malonogometnih egzibicija i poteza.
M.G.