Kandidati za gradonačelnike prikupljali danas potpise na Štrosu

Roman Rodić kandidat Nezavisne liste Stjepan Kožić i Mosta, i Andrej Krlin kandidat HDZ-a prikupljali su danas potpise za kandidaturu za gradonačelnika Jaske

Roman Rodić na ovim je izborima zajednički kandidat koalicije Most i Nezavisna lista Stjepan Kožić za gradonačelnika Jaske u narednom četverogodišnjem mandatu. Danas je zajedno sa svojim koalicijskim partnerom prikupljao potpise na Strossmayerovom trgu za kandidaturu, a nešto prije podneva pridružio im se Stjepan Kožić, kandidat za župana Zagrebačke županije. Kožić je pak zajednički kandidat HDZ-a i Nezavisne liste Stjepan Kožić za župana Zagrebačke županije.

Podržao je ovom prilikom i kandidata HDZ-a za gradonačelnika Jaske Andreja Krlina. I dok je Rodiću ovo druga kandidatura za gradonačelnika, Andrej Krlin kandidira se po prvi puta.
Obojica imaju velika očekivanja na izborima iako je Rodić prije četiri godine ostvario slab rezultat, a Krlin se nada ulasku u drugi krug. Teško je to za očekivati jer ni kandidatu njegove stranke prije četiri godine to nije uspjelo. Što će na kraju biti znat će se 16. svibnja.
I.K.