Još jedan veliki uspjeh Baletnog studija Jastrebarsko!

Balerine Baletnog studija Jastrebarsko prošlog su vikenda 19. i 20. svibnja sudjelovale na Treps Festivalu koji je po osamnaesti puta održan u Centru za kulturu Trešnjevka u Zagrebu

Ove godine prema odluci žirija od 109 prikazanih koreografija, te preko 980 plesača u dobi od 3 do 25 godina. Dvije koreografije Baletnog studija Jastrebarsko ušle su u uži izbor od 35 koreografija na festivalu, i to Vještičja Juha u izvedbi  mlađih balerina u kategoriji klasični balet djeca od 10 do 12 godina, te Pizzicato polka u izvedbi  najmlađih  balerinica kojima je ovo bilo prvo natjecanje i to na Trepsiću, u kategoriji balet djeca od 3 do 6 godina.

Vještičja juha u izvedbi naših dvadeset balerina, Tena Novosel, Sara Gvozdanović, Ana Derdić,Tara Anić, Lucija Sakoman,Tena Blažek, Tia Vlašić, Doris Kufrin, Katarina Kamenjašević, Petra Malešić, Mo i Runa Konig Barušić, Mila Dikšić, Izabela Trnski, Antonela Ciban,Vinka Mikloušić, Franka Dikšić,Vita Pavić, Petra Krajačić i Laura Držanić,osvojile su žiri, koji su dali i svoje obrazloženje: “Baletni studio Jastrebarsko predstavio se s Vještičjom juhom, plesom u duhovitoj koreografiji Svetlane Lukić. Brojnost izvođača i njihov izražajan nastup, uvježbanost zadanih elemenata, zaslužuje prolaz u završnicu.


Čestitke našim “Vješticama” na odličnoj prezentaciji Baletnog studija Jastrebarsko i na priznanju za najuspješniji nastup od ocjenjivačkog suda u sastavu Ljiljana Gvozdenović, Andrei Izmjestjev,Tihana Strmečki,  te  našim malim balerinama iz Pizzicato polke kojima tek predstoje mnogobrojni nastupi!

BSJ