Jeleni s dva treća mjesta na Zimskoj orijentacijskoj ligi

U vrijeme zimskog odmora od orijentacijskih natjecanja i prvenstva, članovi OK Jelen su sudjelovali na tradicionalnoj Zimskoj orijentacijskoj ligi u odličnoj organizaciji Sportske udruge Izohipse.

Zimska liga se je održavala od kraja studenog do početka veljače, a u sklopu lige održano je osam kola.
Liga je koncipirana na način da postoje četiri kategorije zahtjevnosti, počevši sa najzahtjevnijom kategorijom A, te slijede kategorije B+, B i C. Za konačan plasman u ligi je potrebno minimalno pet nastupa, a to je na kraju ostvarilo devet Jelena. Ukupno je na barem jednom kolu lige nastupilo 229 natjecatelja, a među kojima je i 19 članova OK Jelen.

Iako je Zimska liga prije svega kvalitetan trening u zimskim mjesecima, postoji i bodovanje, a članovi OK Jelen se mogu na kraju pohvaliti sa dva treća mjesta. Nakon svih osam kola treće mjesto u B kategoriji je osvojio Damir Tubin, dok je Anabella Juranić u C kategoriji na kraju osvojila također treće mjesto.

Članovi OK Jelen su nakon svih osam kola zauzeli sljedeća mjesta:

C kategorija

Anabella Juranić – 3. mjesto

Dorijan Tubin – 8. mjesto

B kategorija

Damir Tubin – 3. mjesto

B+ kategorija

Dejan Juranić – 10. mjesto

A kategorija

Noa Kelc – 9. mjesto

Gabrijel Solenički – 10. mjesto

Gabriel Šiljevinac – 11. mjesto

Jan Erben – 12. mjesto

Daniel Fabijanić – 13. mjesto

Članovi koji su nastupili na ligi, a nisu ostvarili minimalnih pet nastupa za plasman su:

C kategorija – Luka Kurtalj, Tia Vlašić

B kategorija – Franko Čukoić, Dalibor Stankovski, Nevija Frajzman

B+ kategorija – Marijan Bogović, Željka Gajdek

A kategorija – Zdravko Novosel, Ivan Šeperić-Grdiša, Ana Beblek

Početkom ožujka Jeleni putuju na višednevnu utrku u slovensku Lipicu, gdje će sudjelovati na jednom od najvećih europskih orijentacijskih natjecanja, a po pristiglim prijavama i već prijavljenim natjecateljima očekuje se oko 1.500 natjecatelja.
U ovoj sezoni uz vrlo gusti raspored domaćeg orijentacijskog prvenstva, Jelene očekuje veći broj utrka i prvenstava u državama okruženja, a između ostalog to su utrke i prvenstva u Italiji, Sloveniji, BiH, Mađarskoj, itd.

OK Jelen