Jeleni osvojili sedam medalja

U nedjelju, 16. travnja u Donjem Izimju je održana tradicionalna 19. Nenina utrka, koju članovi Orijentacijskoj kluba Jelen organiziraju u spomen na svoju prerano preminulu članicu Nevenku Novosel

Na ovogodišnju Neninu utrku koja je ujedno bila i prva Kup utrka natjecateljske sezone prijavilo se je 187 orijentacista, a među njima je bilo i 19 članova domaćeg OK Jelen-a. Za razliku od prijašnjih godina orijentaciste je dočekalo loše vrijeme, te vrlo težak teren. Kao “šlag na torti” utrke su bili mnogi prijelazi preko nabujalih potoka u šumi, tako da možemo reći da je popriličan broj natjecatelja otvorio ovogodišnju sezonu plivanja i ronjenja u potocima.


Izdvojiti ćemo pojedine natjecatelje OK Jelen-a koji su završili visoko u poretku, a to su Dorijan Tubin sa osvojenim drugim mjestom u M12, dok su Franko Čukoić i Marin Tanković u M14 osvojili drugo i treće mjesto. U kategoriji M20, Noa Kelc je osvojio zlatnu medalju ispred klupskog kolege Gabriela Šiljevinca, dok je Borna Miljković u M21B osvojio brončanu medalju. U kategoriji Ž14, Helena Ćubela je osvojila brončanu medalju, dok su Damir Miljković u M45, Marijan Bogović u M55 i Martina Bedeković Tanković u Ž35 osvojili odlična četvrta mjesta.
Svi rezultati članova OK Jelen:


M12
2. Dorijan Tubin
M14
2. Franko Čukoić
3. Marin Tanković
Vladimir Miovec – bez plasmana
M20
1. Noa Kelc
2. Gabriel Šiljevinac
5. Jan Erben


M21B
3. Borna Miljković
9. Dejan Juranić

M35
11. Dalibor Stankovski
M45
4. Damir Miljković


M55
4. Marijan Bogović
6. Zdravko Šaflin
9. Miroslav Besten
OPEN
4. Adam Miovec


Ž12
8. Anabella Juranić
Ž14
3. Helena Ćubela
Ž35
4. Martina Bedeković Tanković
6. Sabina Seražin Korper

D.J.