Jeleni osvojili pet medalja na Papuku

U gorskim šumskim predjelima Papuka, u prekrasnom Parku prirode Jankovac, u subotu i nedjelju,16. i 17. rujana u organizaciji OK Međimurje održano je orijentacijsko natjecanje Slavonija i Baranja Open 2023.

Natjecatelji su imali tijekom vikenda mogućnost nastupiti na dvije utrke, u subotu na utrci Prvenstva Hrvatske na duge staze, a u nedjelju na Kup utrci na srednjim stazama. Ukupno se je na oba dana prijavilo nešto više od 100 natjecatelja, a članovi OK Jelen su nastupili s 5 natjecatelja.

Prvog dana održano je PH na duge staze, a novi viceprvak u kategoriji M20 je Gabriel Šiljevinac. Na istom natjecanju broncom su se okitili Marin Tanković u M14 i Martina Bedeković Tanković u Ž35. Preostala dva člana Jelena, Anabella Juranić u Ž12 i Dejan Juranić u M21B su osvojili 5. mjesta.

Drugi dan natjecanja je održana utrka za Kup Hrvatske, a Jeleni su osvojili još dvije medalje, obje zlatne. Medalje su osvojili Gabriel Šiljevinac u kategoriji M20 i Marin Tanković u kategoriji M14. Ostali Jeleni su također uspješno završili svoje utrke, a na kraju Anabella Juranić je osvojila 9. mjesto u Ž12, Martina Bedeković Tanković 7. mjesto u Ž35 i Dejan Juranić 5. mjesto u M21B.

U subotu 23. rujna na rasporedu je utrka „Kup 4 rijeke“ u organizaciji OK Jelen, a natjecatelji će trčati po šumi u okolici Duge Rese.

D.J.