Jeleni i Tilčeki osvojili 5 medalja na “KUPU 4 RIJEKE”

Na  utrci u orijentacijskom trčanju “KUP 4 RIJEKE” koju tradicionalno organizira Orijentacijski klub Jelen na području Karlovačke županije,  Ana Beblek i Noa Kelc postali su državni prvaci na srednjim stazama

Ove godine nastupilo je nešto manje od 200 natjecatelja a utrka je održana na području grada Duge Rese, a bodovala se je i za Prvenstvo Hrvatske na srednjim stazama. Nakon prošlotjedne utrke na otoku Braču, gdje je održano Prvenstvo Hrvatske na duge staze, u Dugoj Resi je održana nešto kraća varijanta utrke, odnosno Prvenstvo Hrvatske na srednjim stazama, gdje su članovi jaskanskih klubova ponovno oduševili.
Nakon osvojene titule državnog prvaka na duge staze u kategoriji M16, Noa Kelc je i na srednjim stazama osvojio prvo mjesto, te tako postao državni prvak i na srednje staze. U najzahtjevnijoj damskoj kategoriji Ž21A, članica OK Jelen, Ana Beblek, je s velikom prednošću uvjerljivo pobijedila sve natjecateljice i postala državna prvakinja na srednje staze.


Ostali članovi OK Jelen su također osvojili zapažene rezultate, od kojih ćemo izdvojiti 3. mjesto Gabrijel Soleničkog u kategoriji M16 i 3. mjesto Gabriela Šiljevinca u kategoriji M20, dok su Marin Tanković u kategoriji M12 i Jan Erben u kategoriji M16 osvojili četvrta mjesta.
Na utrci su nastupili sada „već tradicionalno“ i članovi Tilček Team-aAnabella Juranić i Dejan Juranić, te je Dejan Juranić u kategoriji Open osvojio novu srebrnu medalju za svoje Tilčeke.
Svi rezultati Jelena i Tilčeka:
M12
Marin Tanković – 4. mjesto

M16
Noa Kelc – 1. mjesto DRŽAVNI PRVAK NA SREDNJE STAZE

Gabrijel Solenički – 3. mjesto
Jan Erben – 4. Mjesto

M20
Gabriel Šiljevinac – 3. mjesto

 M21A
Damir Miljković – 8. mjesto
Miran Košćica – 9. mjesto

 M35
Dalibor Stankovski – 8. mjesto
Daniel Fabijanić – 12. mjesto
Zdravko Novosel – 16. mjesto

M55
Zdravko Šaflin – 9. mjesto

 OPEN duga
Dejan Juranić – 2. Mjesto

OPEN kratka
Anabella Juranić – bez plasmana

 Ž12
Helena Ćubela – bez plasmana

 Ž21A
Ana Beblek – 1. mjesto DRŽAVNA PRVAKINJA NA SREDNJE STAZE

Ž35
Martina Bedeković Tanković – 5. mjesto
Sabina Seražin Korper – 8. mjesto

D.J.