JASTREBOVI STARTALI S PRIPREMAMA

Klub s Centrale ušao je u svoju 97. sezonu, i to s novim imenom Jaska Vinogradar. U ponedjeljak, 26. srpnja, startale su pripreme za jesenski dio sezone 2021/22, u kojoj će se Jaskanci natjecati u Jedinstvenoj županijskoj ligi.

Trenerskom tandemu Jastrebova, Mislavu Bradviću i Viktoru Šimanoviću, na raspolaganju je vrlo širok i bogat igrački kadar. Svi u klubu su uvjerenja da će biti i dovoljno kvalitetan i kompetitivan za viši, peti rang natjecanja. Na popisu Bradvića i Šimanovića točno je trideset igrača. To su: Danijel Budinšćak, Josip Braje, Mladen Nežić, Bruno Mataušić, Marko Miljević, Karlo Novosel, Ignac Jerbić, Tomislav Nad, Florian Pintarić, Tin Borovec, Tomi Kopić, Antonio Smičiklas, Ivan Borković, Patrik Cipovec, Franko Jukić, Krunoslav Všetečka, Luka Mravunac, Dominik Stipić, Gabriel Koluder, Karlo Vidaković, Fran Vidas, Luka Pustaj, Stjepan Prežgaj, Martin Borković, Marko Vulje, Tin Mesic, Dorian Belan, Bruno Vađina, Tvrtko Nad i Matija Mravunac.

Do ligaškog starta, 29. kolovoza protiv Vatrogasca u Zdencima, Jastrebovi će najvjerojatnije odigrati pet-šest pripremnih ogleda, koji su uglavnom dogovoreni, ali je taj raspored pripremnih utakmica, ovisno o nekim okolnostima, podložan eventualnim promjenama. Ono što je sigurno, prvi pripremni dvoboj nogometaši Jaske Vinogradara odigrat će na domaćem travnjaku, na Centrali, u nedjelju, 1. kolovoza od 18 sati, a suparnik Jaskancima bit će četvrtoligaš Stupnik. Spomenimo još da će se u novoj sezoni sve domaće ligaške utakmice, kao i do sada, igrati na stadionu Marijan Bradvić Mara, nedjeljom u 10 sati na Centrali, a domaći kup dvoboji igrat će se na stadionu u Mladini.
Tomislav Tadić